ZOEKT U PERSONEEL

Bent u als organisatie op zoek naar goed en ervaren personeel voor in de GGZ, gehandicaptenzorg, verslavingszorg of verpleeghuiszorg? Wij hebben een groeiend personeelsbestand met actieve medewerkers, zzp’ers en flexkrachten. Benieuwd hoe wij u verder kunnen helpen? Neem dan tijdens kantooruren contact met ons op.

Onze zorgprofessionals.

Bij ons ligt de focus op het inzetten van kwalitatief hoogwaardig personeel in de zorgsector.
Bij de selectie van nieuwe medewerkers wordt er onder meer gekeken naar opleiding en werkervaring, maar ook zeker naar capaciteiten en competenties.

Een persoon is immers meer dan alleen zijn of haar CV. Onze pool is sterk door diversiteit. Zo beschikken we over een grote variëteit aan medewerkers, met verschillende nationaliteiten en capaciteiten, waaronder groepsleiders, 1 op 1 begeleiders, ambulant werkers, jeugdzorgwerkers, verpleegkundigen en verzorgenden.

We hebben een groeiend personeelsbestand met actieve medewerkers, zzp’ers en flexkrachten. Hierdoor is er altijd snel een passende kandidaat te vinden. Daarnaast hebben we een groot netwerk van klanten en kandidaten waardoor u functies die minder vaak worden gevraagd ook snel kunnen oplossen door het inschakelen van ons netwerk.

EEN DING HEBBEN ONZE MENSEN GEMEEN:

Onze medewerkers weten snel hun weg te vinden binnen de organisaties en vinden moeiteloos aansluiting bij het team. Zij waarborgen de continuïteit van de werkzaamheden en houden de kwaliteit van de zorg hoog.
Dat is waar wij voor staan binnen ons bedrijf.

Flexibiliteit is uitermate belangrijk als het gaat om het inhuren van personeel. Een aanvraag komt vaak ad-hoc binnen en moet vaak binnen een korte tijd opgevuld kunnen worden. We proberen hier zo goed mogelijk op te anticiperen. Dat begint al bij het werven van ons personeel, wij vragen van onze medewerkers maximale flexibiliteit en inzet.